Home » Video » Video collectie beheer

Gratis video collectie beheer software


Emdb

Taal

 • Nederlands

Besturingssysteem

 • Windows
EMDB is een applicatie om je verzameling films en tv-series bij te houden. Zowel fysieke schijven als mediabestanden worden volledig ondersteund. Met een automatische import uit de database van IMDB, exporteren naar csv, tekst of HTML, voorbeeldweergave van miniaturen, een uitleenvolger, geavanceerde zoek- en filterfuncties en meertalige gebruikersinterface. EMDB heeft geen .NET-framework of andere externe bibliotheken nodig en is daarom volledig portable. Het enige wat u hoeft te doen is de titel (of een deel ervan) invoeren en het programma zal gedetailleerde filminformatie en een omslagafbeelding uit een keuze van online databases importeren. U kunt dan persoonlijke beoordelingen toevoegen, de details aanpassen, de albumhoes vervangen en ook lokale bestandspaden instellen (als u een digitale kopie op uw schijf hebt).
0 stemmen

tinyMediaManager

Taal

 • Engels

Besturingssysteem

 • Windows
 • Mac
 • Linux
tinyMediaManager haalt alle nodige metagegevens voor je films op van TheMovieDB.org, Imdb.com, OFDb.de, Moviemeter.nl en nog veel meer. Fanart, poster, clearart, discart, logo's en meer kunnen worden gedownload van TheMovieDB.org en Fanart.tv. Ontvang een lijst met beschikbare trailers voor uw films van TheMovieDB.org en HD-Trailers.net. Krijg een lijst met beschikbare ondertitels voor uw films van OpenSubtitles.org. tinyMediaManager produceert Kodi en MediaPortal compatibele NFO's en importeert ook NFO's die zijn geschreven door andere tools (zoals EmberMediaManager). Dit maakt een eenvoudige migratie naar tinyMediaManager mogelijk.
0 stemmen

Media Companion

Taal

 • Engels

Besturingssysteem

 • Windows

Media Companion biedt de mogelijkheid om informatie van internet te verzamelen en deze informatie op een georganiseerde manier voor u beschikbaar te maken. De verzamelde informatie omvat zaken als posters, achtergronden, samenvattingen van de plot, acteurs en acteursafbeeldingen, beoordelingen enz. En worden bij uw videobestanden geplaatst voor eenvoudige toevoeging aan uw bibliotheek. Media Companion is een Windows-programma waarmee mensen collecties van films en tv-afleveringen kunnen catalogiseren en doorbladeren. Mappen worden gescand en informatie wordt automatisch verzameld uit verschillende bronnen, waaronder posters, fanart en episode schermafbeeldingen.

0 stemmen

Filmotech

Taal

Engels

Besturingssysteem

 • Windows
 • Mac
 • Android
 • IOS

Filmotech is een filmcatalogussoftware voor films op dvd, Blu-Ray, DiVX, CD, VHS en meer. U hoeft niet alle informatie over uw films in te voeren. Internetonderzoek (momenteel meer dan 10 sites) stelt u in staat om eenvoudig en automatisch uw database van films in te vullen. Neem je lijst mee! Filmotech is beschikbaar op iOS en Android. U kunt eenvoudig een lijst met films, de lijst met openstaande leningen, uw filmcatalogus of een poster met contactpagina's afdrukken. Als u alleen een back-up van uw database wilt maken of een nieuwe database wilt maken, zijn de import- en exportmodules (XML, CSV en Kodi) beschikbaar. Als je bijvoorbeeld VHS, DVD en Blu-Ray hebt en als je het apart wilt beheren, is het goed. Filmotech beheert verschillende profielen die zijn toegewezen aan databases en specifieke voorkeuren.

0 stemmen