Home » Video » Video collectie beheer

Gratis video collectie beheer software


Emdb

Taal

  • Nederlands

Besturingssysteem

  • Windows
EMDB is een applicatie om je verzameling films en tv-series bij te houden. Zowel fysieke schijven als mediabestanden worden volledig ondersteund. Met een automatische import uit de database van IMDB, exporteren naar csv, tekst of HTML, voorbeeldweergave van miniaturen, een uitleenvolger, geavanceerde zoek- en filterfuncties en meertalige gebruikersinterface. EMDB heeft geen .NET-framework of andere externe bibliotheken nodig en is daarom volledig portable. Het enige wat u hoeft te doen is de titel (of een deel ervan) invoeren en het programma zal gedetailleerde filminformatie en een omslagafbeelding uit een keuze van online databases importeren. U kunt dan persoonlijke beoordelingen toevoegen, de details aanpassen, de albumhoes vervangen en ook lokale bestandspaden instellen (als u een digitale kopie op uw schijf hebt).
0 stemmen

tinyMediaManager

Taal

  • Engels

Besturingssysteem

  • Windows
  • Mac
  • Linux
tinyMediaManager haalt alle nodige metagegevens voor je films op van TheMovieDB.org, Imdb.com, OFDb.de, Moviemeter.nl en nog veel meer. Fanart, poster, clearart, discart, logo's en meer kunnen worden gedownload van TheMovieDB.org en Fanart.tv. Ontvang een lijst met beschikbare trailers voor uw films van TheMovieDB.org en HD-Trailers.net. Krijg een lijst met beschikbare ondertitels voor uw films van OpenSubtitles.org. tinyMediaManager produceert Kodi en MediaPortal compatibele NFO's en importeert ook NFO's die zijn geschreven door andere tools (zoals EmberMediaManager). Dit maakt een eenvoudige migratie naar tinyMediaManager mogelijk.
0 stemmen

Media Companion

Taal

  • Engels

Besturingssysteem

  • Windows

Media Companion biedt de mogelijkheid om informatie van internet te verzamelen en deze informatie op een georganiseerde manier voor u beschikbaar te maken. De verzamelde informatie omvat zaken als posters, achtergronden, samenvattingen van de plot, acteurs en acteursafbeeldingen, beoordelingen enz. En worden bij uw videobestanden geplaatst voor eenvoudige toevoeging aan uw bibliotheek. Media Companion is een Windows-programma waarmee mensen collecties van films en tv-afleveringen kunnen catalogiseren en doorbladeren. Mappen worden gescand en informatie wordt automatisch verzameld uit verschillende bronnen, waaronder posters, fanart en episode schermafbeeldingen.

0 stemmen