Home » Website » Website maken

Gratis software om zelf je website te maken


RocketCake

Taal

  • Engels

Besturingssysteem

  • Windows
  • Mac
RocketCake is een gratis webeditor voor het maken van responsieve websites. Voor beginners en professionele webontwikkelaars. Geen programmering nodig. Bewerk de website zoals deze op uw apparaat wordt weergegeven. Schakel op elk gewenst moment om het te bekijken en te bewerken zoals op elke andere tablet, pc of mobiel. Rocket Cake heeft ingebouwde ondersteuning voor alle belangrijke HTML-elementen: afbeeldingengalerijen, diavoorstellingen, formaatbare containers, stijlvolle knoppen, verlopen, HTML 5-video, audio en meer. U hoeft geen HTML of CSS te leren. Gewoon klikken, drag'n'drop of typ. Maar u bent natuurlijk nog steeds vrij om uw eigen code in te voeren, als u dat wilt.
0 stemmen

OpenElement

Taal

  • Engels

Besturingssysteem

  • Windows
Alle modellen en skins kunnen worden aangepast of helemaal opnieuw worden gemaakt. Gebruik, wijzig of creëer aangepaste elementen. Alles dat niet is geïntegreerd, kan worden afgehandeld door Code Blocks. Optimaliseer uw site voor een betere gebruikerservaring en een hogere positie in de zoekresultaten Optimaliseer afbeeldingen en minimaliseer code automatisch. Voeg Element Packs toe binnen een paar minuten om het gebruikersbeheer of de geautomatiseerde online backoffice toe te voegen. openElement heeft een uitgebreide bibliotheek met goed gecodeerde, geoptimaliseerde en veelzijdige elementen. Gebruik ze om standaardinhoud zoals tekst, afbeeldingen en video's te stijlen en aan te passen, evenals interactieve inhoud zoals contactformulieren, kaarten en fotogalerieën.
0 stemmen

Mobirise

Taal

  • Engels

Besturingssysteem

  • Windows
  • Mac

Mobirise is een gratis app voor Windows en Mac om eenvoudig kleine / middelgrote websites, bestemmingspagina's, online cv's en portefeuilles, promo-sites voor apps, evenementen, services en producten te maken. Begin met het maken van een nieuwe website en het oppikken van het thema. Breid vervolgens het blokkenpaneel uit met de grote rode "plus" knop in de rechter benedenhoek en begin met het slepen van de blokken die je leuk vindt. Bewerk de inhoud van elk blok op dezelfde manier als in een gewone teksteditor, klik op media-elementen om uw eigen afbeelding, video of pictogram in te voegen. Klik op "Mobiele weergave" in de website-builder om te controleren hoe uw site eruitziet op verschillende apparaten en publiceer op lokale schijf.

0 stemmen